Stenslag i ruden eller andre problemer med bilen? Tag et lån og få den på ret køl igen

Stenslag i ruden eller andre problemer med bilen? Tag et lån og få den på ret køl igen

Det at have en bil er ofte forbundet med en masse uforudsete udgifter. Pludselig får du et stenslag i ruden, et dæk der er fladt eller noget helt tredje. Noget, der nærmest er mere reglen end undtagelsen, når det gælder reparation af biler er priser, du tror er løgn. Det er dyrt at reparere på biler, og ofte er det noget, der kan mærkes i pengepungen. Men hvad gør du, hvis din bil akut får pådraget sig en skade, og økonomien ikke rækker? Tag et lån i 30 dage og slip for bekymringerne ved en bil, der er i stykker.

Gode råd til at undgå skader

Det kan være svært at helgardere sig mod skader, for de kan, som sagt, komme ud af den blå luft og uden nogen forudgående faresignaler. Alligevel findes der en række råd til, hvordan du bedst muligt undgår skader på bilen. Du finder dem nedenfor. Husk, at det aldrig er muligt at 100 % helgardere sig mod eventuelle skader.

  • Undgå tyveri – For at undgå tyveri bør du altid låse bilen, når du går fra den. Ydermere bør du lukke døre og vinduer og parkere den et befærdet sted i god belysning.
  • Undgå vinterskader – For at undgå de typiske vinterskader bør du skifte til vinterdæk, når temperaturen sniger sig under 7 grader. Herudover skal du sørge for at bremser og lygter er i orden samt at der er det rigtige dæktryk. Husk også altid at have en isskraber liggende i bilen.
  • Undgå sommerskader – For at undgå de klassiske sommerskader bør du skifte til sommerdæk, når temperaturen når op over 7 grader. Ydermere er det vigtigt, at du tjekker vinduesviskerne og ser om de skal skiftes. Det er også en god idé, at du giver din bil en god og grundig rengøring. Herved bliver du opmærksom på mulig rust og andre ting, der kan føre til skader. Sørg for, at der er bremser- og kølervæske på bilen og smør diverse hængsler, vinduesviskere og gummilister, så de ikke mørner eller ruster.