Berømte forretningsstrategier

Berømte forretningsstrategier

Enten blot en looker-on eller en spiller i erhvervslivet, du se millioner hober sig ind på konti af verdens mest berømte forretningsmænd og naturligvis spørgsmålet dukker “Hvordan?”, gad vide hvad er alkymi de har opdaget? Men der er ingen magisk her – det er for det meste ren strategi. Og hvad det tager at spotte det og gøre det rigtige.

Strategi

At identificere den bedste strategi til din virksomhed er nøglen til alle succes.

Det bør give dig det løft, der gør en forskel. Kunst for din strategi succes planlægning.

bilæggelse af en vision for din virksomhed

definere en mission

mål

oprettelse af værdier, mål og planer.

Vision

Det er alle der, det er alle vigtige, men der er først visionen.

Så er vision en gnist, er det et øjeblik? Hvor meget er inspiration og hvor meget hårdt arbejde? Er det 99% sved og kun 1% inspiration? Kan vi alle være genier?

Ifølge Edisons teori vil jeg sige ja, hvis vi er forpligtet til hårdt arbejde, da det er primært det hårde arbejde, der gør et geni. Inspiration kommer på måde, når der er involveret i så meget handling, som du kan håndtere. I modsætning til den begrebsmæssige betydning synes inspiration at være drevet af gunstige betingelser – i dette tilfælde af arbejde.

Hårdt arbejde

Så, hvad der virkelig sker bag de eventyrlige succeshistorier er som regel ikke hvad nogle ville forvente – en strålende, ekstraordinære, aldrig hørt om opdagelse, som ændrede verden, men skuffende nok, almindelig hårdt arbejde. Hvad disse mennesker har er, hvad jeg ville kalde “industri intelligens”. Hvordan er det erhvervet? Arbejder selvfølgelig. Det er kraftigt opmærksom på deres industri miljø, lære alle reglerne og dybt involveret i deres egne virksomheder, succes mennesker har på et tidspunkt af aktivitet en vision for deres virksomhed, der viser sig for at være en vinder – Åbenbaringen produceres naturligt som følge af deres arbejde engagement.

Lad os tage eksemplet med tre American legends: Sam Walton, Warren Buffet og Bill Gates. Hvad har de til fælles? Den vindende vision, den vindende strategi.

Sam Walton

I tilfælde af Sam Walton, blev ingen nye, innovative forretningsmodeller lanceret. Han fulgte den eksisterende lav pris detailhandel mønster men den konkurrencemæssige succes strategi var at i stedet for at fokusere på store byer han tog sin virksomhed til små byer bliver lav pris leder i landkommuner.

Warren Buffet

Warren Buffetts succes er bosat i sin anderledes tilgang til værdi investere. Mens normalt investorer ser for lagre de mener undervurderet af markedet, tager Buffett ikke hensyn til aktiemarkedet aspekter, såsom for eksempel efterspørgsel og forholdet. Han analyserer bestandene på grundlag af deres potentiale som virksomheder. Han er interesseret i langsigtede resultater, såsom ejerskab i virksomheder med kapacitet til at generere penge, nemlig virksomheder med en stærk navn, store historiske resultater, stærke management og industri ekspertise.

Bill Gates

Heller ikke er tilfældet med Bill Gates har gjort ekstraordinære innovationer. I stedet for innovation havde han evnen til at sammensætte andre folks ideer, dermed producere store hits og fortjeneste. Han gjorde det første når du justerer BASIC programmeringssprog til Altair 8800 (først Datamaskine) – hverken som var hans oprindelige skabelse. Derefter, det samme skete med DOS, som Microsoft købte (den oprindelige version blev QDOS) og justeret.

Business strategier gennemførelse

Derefter kommer handling. Så at sige går, planlægning uden handling er nytteløs, er handling uden planlægning dødelig. Det tager modet til at handle modigt og tage uanset risici er nødvendigt at omsætte dine visioner i praksis. Det tager en stor vedholdenhed at overgå forhindringer og komme over uheldige happenings på måde. Så, hvordan de gennemfører deres planlagte strategier? Hvad var resultatet, hvilke principper resulterede at basere deres virksomheder på?

Warren Buffet

For gennemførelsen af sin strategi, Buffett har trukket hans selskab valg principper, der involverer en stor analyse af business, management, finansielle aspekter og stor tålmodighed, venter nemlig ret pris når de mulige investeringer har været identificeret.

På virksomheder

enkelt og forståeligt

konsistent drift historie

gunstige langfristede udsigter

På management

rationalitet i behandling af tilbageholdt indtjening og investering af virksomhedens overskud

offentliggørelse af alle aspekter af virksomheden forestillinger

kapacitet at tænke uafhængigt af andre ledere måde at tænke på.

På økonomistyring

ser for egenkapitalens forrentning, ikke indtjening pr. aktie

analyse af frit cash flow vækst

enestående niche virksomheder med høje avancer

ser for virksomheder med mindst én dollar i markedsværdien for hver dollar bevaret

På lagerværdien

rimelig pris for virksomheden

lagerværdien analyse efterfulgt af en analyse af en eventuel betydelig rabat, tilfælde, hvor det vil blive købt.

Succes afhænger af investors dedikation til at lære og følge principperne.

Sam Walton

Han giver sin ti regler for succes i bogen “Made in America, min historie”:

engagement i business

overskudsdeling med partnere

partnere motivation, konkurrence opmuntring

Total kommunikation med partnere, trigerring deres engagement

giver påskønnelse af hvad dine partnere gøre for virksomheden

at følge ånder i fejrer succes, men også til behandling af fejl med et strejf af humor

lytte til alle i virksomheden, at tilskynde deres taler

en vedvarende ekstraordinære forhold med kunden – overstiger hans forventninger, viser påskønnelse, undskylde for fejl

at finde en konkurrencemæssig fordel i at kontrollere udgifterne

originalitet, gøre tingene anderledes der er en god chance for at finde uudforskede nicher.

Bill Gates

Microsoft’s corporate mission “en computer på hvert skrivebord og i hvert hjem” blev snart en realitet. Tilbyder et let tilgængeligt operativsystem til computere, opfatte betydningen af at tilpasse deres produkt til den almindelige klient og ikke kun til computer ingeniører og dermed adressering masserne, lykkedes Bill Gates at sætte sammen og fremme over for en enorm popularitet (og profit i overensstemmelse hermed) verdens dominerende operativsystem.

Hvad disse mennesker har tilfælles er ikke desto mindre en ekstraordinære opfindsomhed: de fornys deres industri domæne, bygge deres egen strategi er skræddersyet til deres egen forretning særegenheder og gik ud over dens gennemførelse.