At tage sol i betragtning, når designe dit hjem forbedringer

At tage sol i betragtning, når designe dit hjem forbedringer

Ved hjælp af solen for at opvarme et hjem vokser med stormskridt i popularitet disse dage. At virkelig spare penge med sol, den bedste måde er at designe dit hjem eller forbedringer med sol i sindet.

At tage sol i betragtning, når designe dit hjem forbedringer

I dette tilfælde, taler vi ikke om at bruge aktive solpaneler til opvarmning dit hjem. Vi taler blot om orientere dit hjem på en bestemt måde samt understreger visse funktioner. Mens dette kan lyde mærkeligt på først, det er en yderst populær og omkostningseffektiv energi produktionsmetode anvendes i hele verden.

For at fortsætte denne strategi, skal du betale meget opmærksom på hvordan du designer dit hus eller forbedringer. En af de største fejl begået af mennesker er den undladelse af at tage i alle aspekter af hjem opvarmning og afkøling. Dette kan føre til en situation hvor du producerer alt for meget solvarme og huset bliver en ovn. Få det galt i anden retningen og du har ikke næsten nok varme. Her er de vigtigste spørgsmål at overveje.

Det første spørgsmål, hvor websted er næsten altid overset. Ideelt, du ønsker uhindret sollys at ramme den sydlige side af hjemmet i mindst seks timer midt på dagen. I strid populære udtalelse, er det ligegyldigt, hvilken del af USA ‘s du bor i. Der er tilstrækkelig solen overalt, selv om områder tunge med tåge og cloud cover kan være problematisk. Uanset hvad, skal hjemmet modtage ovennævnte mængden af sollys. Hvis det ikke sker, vil du ikke være tilfreds med resultaterne.

Det andet spørgsmål, mange mennesker glip er almindeligt kendt som akse retningen. I den nordlige halvkugle får den sydlige væg af strukturer den mest sollys. At effektivt bruge denne energi, skal dit hjem være orienteret til at udsætte den længste væg struktur i syd. Mere areal du har overfor solen, den mere varme og lys du vil være i stand til at generere i hjemmet. På den anden side hvis du orientere en korte side for solen, vil det producere mindre varme og være sværere at cirkulere det gennem længden af hjemmet.

Det tredje spørgsmål bånd til akse orientering. For at producere varme, skal du have et stort flertal af vinduerne på den sydlige side af hjemmet. Medmindre du bruger en solar capture væg, gør det megen mening at orientere dit hjem korrekt uden at lade sollyset. Omvendt, du har brug for minimere vinduer på nordsiden af hjemmet eller på mindst brug super energieffektive Vinduer at holde varmen i at flygte. Du ønsker ikke at skabe en vindtunnel fra syd til nordsiden af strukturen som lufttemperatur forsøger at afbalancere!

Du kan have nogle tvivl om hvor meget varme en ordentligt planlagt struktur vil producere. Overdrivelse til side, dit hjem vil lave mad. Solen er utrolig kraftfuld. Forestil dig at sidde i bilen på en solrig dag med vinduerne rullet op og ingen aircondition. Det samme vil ske med dit hjem.

For at bekæmpe overdreven varme, bør du inkludere nogle mekanisme for at reducere mængden af solen kommer ind i hjemmet. Det nemmeste svaret er at sætte gardiner eller nogle af disse ting på indre, men det virker ikke altid for store karnapper. Du kan løse dette problem, bør du sætte nogle type af en Udtrækkelig overhæng på ydersiden af hjemmet. Du kan installere roller under læben af taget. De ser ikke næsten som teatralsk som de plejede at og du vil blive glad for du gjorde det, da sommeren ruller rundt.

At drage fordel af solen til opvarmning er ikke særlig kompliceret. Hvis du holder ovennævnte https://hvadkosteretnyttag.dk/ spørgsmål i tankerne, vil du kunne smile, når dine naboer klager over deres nytte regninger.